HaarLab Nederland
Haaruitval te lijf met Nihafor

Nihafor stopt haaruitval - stimuleert nieuwe haargroei - zonder dure operatiesHome

Haaruitval

Nihafor

Onderzoek

Behandelmethoden

Vraag en antwoord
PrivacyFavorieten

Over HaarLab

Contact


Welkom bij HaarLab Nederland

Welkom bij HaarLab, het Haar Laboratorium Nederland. Deze site is eenvoudig te onthouden via de URL


www.haaruitval.com

HaarLab Nederland is vooral bekend als ontdekker van Nihafor, het bewezen beste product tgen haaruitval en vr nieuwe haargroei.

Maar HaarLab Nederland doet meer. Het doet onderzoek naar haaruitval en heeft onder meer studie verricht naar de werking van middelen die haaruitval voorkomen en nieuwe haargroei stimuleren.

Haaruitval
Hoe ontstaat haaruitval, hoe is het te herkennen en wat is er aan te doen?

NihaforNihafor
HaarLab Nederland distribueert het middel Nihafor. Nihafor bevat een verfijnde combinatie mix van bestanddelen, die haaruitval gericht tegengaan, bestaand haar verstevigen en nieuwe haargroei stimuleren. Het is effectief bij alle vormen van erfelijke haaruitval, zowel bij mannen als vrouwen!

Onderzoek
Het HaarLab Nederland verricht studies naar middelen die werkzaam zijn bij het voorkomen van haaruitval en het stimuleren van nieuwe haargroei.

Behandelmethoden
Het HaarLab Nederland heeft diverse behandelmethoden samengesteld voor specifieke vormen van haaruitval. Deze Deze zijn samengesteld op basis van het type haaruitval en geoptimaliseerd qua dosering. Op deze wijze wordt een maximaal resultaat gehaald tegen minimale kosten.

NihaforRegaineAlopesan 400

Bij deze methoden wordt niet alleen het middel Nihafor toegepast, maar ook andere middelen, waarvan de werking onomstotelijk bewezen is.

Veel gestelde vragen
Over haaruitval en kaalheid bestaan veel vragen en misverstanden. Op deze pagina wordt door onderzoekers en deskundigen van HaarLab Nederland antwoord gegeven op veel gestelde vragen. U kunt ook uw eigen vraag insturen.

Bestellen
Via de site kunnen alle beschreven producten worden besteld. U treft het bestelformulier aan de rechterkant van deze internetpagina's. U ontvangt uw bestelling binnen zeven dagen thuis. Stuur geen geld, u betaalt pas bij ontvangst aan de besteller van PostNL of desgewenst op het postkantoor.Home | Haaruitval | Nihafor | Onderzoek |
Behandelmethoden | Vraag en antwoord

Bestelformulier

Vult u s.v.p. onderstaande gegevens volledig in. Uw bestelling ontvangt u binnen een week thuis. (Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland)
Klantnummer (indien bekend)

Voornaam

Achternaam

Man Vrouw
Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Emailadres

Ik bestel:
Nihafor 125
2x Alopesan 400 98
Nihafor + 2x Alopesan 400 205
Nihafor voor vrouwen 125

Alle pakketten zijn afgestemd op een behandelperiode van drie maanden.

De genoemde bedragen zijn inclusief BTW en exclusief 11,50 verzend- en rembourskosten. Stuur geen geld. U betaalt bij ontvangst van uw pakket aan de besteller van PostNL. Indien u afwezig bent kunt u het pakket afhalen en betalen bij het postkantoor. Dit geldt alleen voor zendingen in Nederland. Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland.

Opmerkingen


Privacy statement
Copyright 2001-2014